Copil român răpit de tată în Italia. Bărbatul s-a baricadat cu el în casă și refuză să-l predea mamei

UPDATE: Între timp, tatăl, pe nume Marius Brumă, a deschiș ușa carabinierilor, informează Rai News. Copilul este în stare bună de sănătate.

Știrea inițială:

Un român, separat de soție, s-a baricadat miercuri, 5 octombrie, în casă, la Rodengo Saiano, în zona Brescia, cu fiul său în vârstă de patru ani, după ce a atacat un asistent social. În acest moment, nu sunt informații dacă bărbatul ar fi eliberat copilul, carabinierii ducând negocieri cu el tot timpul nopții și în cursul acestei dimineți, informează Fanpage.

În urma unei sentințe, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, nu mai avea dreptul să-și exercite autoritatea părintească, având precedente pentru violență domestică. El își putea totuși vedea fiul, dar doar în prezența unui asistent social. Miercuri după amiază, la finalul unei întâlniri protejate, bărbatul l-a atacat pe asistentul social și a fugit cu copilul, baricadându-se în interiorul apartamentului său.

Asistentul social a anunțat imediat carabinierii, care s-au prezentat la domiciliul tatălui român, dar acesta a refuzat să lase copilul afară din apartament. Negocierile dintre carabinieri și bărbat au durat pe tot parcursul nopții și continuă încă și la această oră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vom reveni cu informații.