Italia: Copil român de 7-8 ani, rătăcit pe străzile unui oraș. Era singur și rănit la cap

Update: Părinții copilului au fost găsiți, mama sa este la spital, unde micuțului i se fac acum toate analizele necesare. Băiețelul are 6 anișori, nu 7-8 cum au presupus inițial polițiștii italieni. Era acasă cu fratele său mai mare, când a căzut de la fereastra apartamentului. S-a rănit la cap și apoi, în stare confuzională, a început să rătăcească pe străzile orașului.

Știrea inițială:

Poliția municipală din Salerno a găsit astăzi, joi 18 februarie, un copil de aproximativ 7-8 ani, singur și rănit la cap, în Piazza Sedile del Campo. Se numește Cristinel și este probabil de naționalitate română, scrie La Repubblica.

Poliția a fost anunțată de o femeie din Salerno care a văzut băiatul singur pe stradă și cu o ușoară rană la frunte. Imediat au ajuns la fața locului agenții de la Poliția Locală, precum și cei de la serviciile sociale din cadrul primăriei orașului.

Prin intermediul unui traducător, copilul a spus că se numește Cristinel și este de naționalitate română. În acest moment, micuțul se află la spital pentru toate examinările medicale. Autoritățile sunt în căutarea părinților săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul