Coronavirus în Italia: Șeful Protecției Civile cu febră la domiciliu. 29 de medici și-au pierdut viața de la începutul epidemiei

Update: Conferința de presă programată pentru ora 18:00 și anulată inițial a fost apoi confirmată. Conferința de presă va fi susținută Luigi D’Angelo, directorul operațional al Departamentului de Protecție Civilă.

Șeful Departamentului de Protecție Civilă din Italia, Angelo Borrelli, a acuzat simptome febrile și ca măsură de precauție a părăsit astăzi sediul Departamentului, conform celor relatate de La Repubblica.

Drept urmare, Protecția Civilă informează că începând de astăzi și până la o dată care urmează să fie stabilită, conferința de presă zilnică de la ora 18:00 privind criza provocată de Coronavirus este suspendată.

Departamentul de Protecție Civilă va continua să garanteze eficiență maximă și prin intermediul Biroului de presă să difuzeze informațiile disponibile cu privire la situațiile de urgență actuale. Actualizarea datelor privind monitorizarea crizei de coronavirus în Italia se va face printr-un comunicat de presă care va fi publicat la ora 18:00.

Numărul medicilor care au murit în urma epidemiei Covid-19 continuă să crească. Astăzi, în Italia, în conformitate cu declarațiile reprezentanților de la „Federazione nazionale degli ordini dei medici” s-au înregistrat încă patru decese pentru un total de 29. Datele furnizate relevă că 50% dintre cei decedați erau medici generaliști.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI