Corpul neînsuflețit al unui român din Italia găsit într-un lac, era mort de câteva zile

Corpul fără viață al unui bărbat a fost găsit sâmbătă, 8 mai 2021, într-un lac din Penitro, un cătun din localitatea italiană Formia, provincia Latina din Lazio. Din primele investigații reiese că decesul a avut loc în urmă cu câteva zile.

Potrivit surselor locale, cadavrul a fost găsit de niște trecători în jurul orei 15:00 de sâmbătă. Aceștia au văzut corpul ieșind la suprafață, din lac, în timp ce se aflau pe mal.

Carabinierii interveniți la locul macabrei descoperiri au reușit să identifice victima ca fiind A.A., bărbat de naționalitate română și în vârstă de 47 de ani.

Carabinierii interveniți la lacul în care a fost găsit cadavrul. Foto: h24notizie.it

Trupul neînsuflețit era înconjurat de stuf și, din primele informații făcute publice de medicul legist Paolo Fusco, care s-a ocupat de prima inspecție a cadavrului, reiese că nu erau prezente semne de agresiune

Decesul ar fi survenit în urmă cu 5-6 zile, a mai declarat medicul italian, însă numai o eventuală autopsie, dacă va fi solicitată de Parchet, va stabili cu exactitate atât data morții, precum și cauza.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile locale au deschis o anchetă sub supravegherea procurorului Roberto Nomi Bulgarini și care va fi condusă de căpitanul carabinierilor din Formia, Michele Pascale.

Anchetatorii încearcă să afle acum circumstanțele în care conaționalul nostru a murit și cum a ajuns în lacul în care a fost găsit.

Conform informațiilor publicate de presa locală, familia românului de 47 de ani se află în România. Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat între timp la morga din Cassino.

@rotalianul