Cosenza: bărbat român de 39 de ani dispare după ce a fost internat la Urgențe. Anunțul publicat pe site-ul „Chi l’ha visto?”

Ilie Horea, cetățean român în vârstă de 39 de ani, rezident în localitatea Rose, a fost transportat la secția Urgențe a spitalului din Cosenza (Ospedale Civile SS. Annunziata) în dimineața zilei de miercuri, 24 ianuarie 2018, în jurul orei 5.15, după ce s-a simțit rău.

Conform conducerii spitalului, după ce a primit primele îngrijiri și a fost ținut sub observație câteva zile, în jurul orei 12.25 de vineri, 26 ianuarie, Ilie a decis în mod spontan să părăsească spitalul, refuzând ulterioare îngrijiri medicale. Când a plecat, bărbatul a luat cu el doar telefonulsău, lăsând la spital o gentuță în care se aflau atât documentele sale de identitate cât și cartea de credit și încărcătorul de la telefon.

Potrivit celor scrise în anunțul de pe site-ul emisiunii „Chi l’ha visto?”, Ilie Horea locuia singur în localitatea Rose și lucra la o societate comercială din zonă care construiește și instalează piscine.

Rudele sale, care nu au mai primit nicio veste de la el timp de trei zile, au decis să denunțe dispariția sa la Carabinieri, apelând totodată și la ajutorul emisiunii „Chi l’ha visto?”.

Ilie Horea, 39 de ani. Sursa foto: Facebook

Ilie Horea are 39 de ani, 1,70 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten și corp robust, se mai specifică în anunț. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție sau să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ravenna: „Unde ești, puiul mamei?”. Apelul unei mame românce pentru a-și găsi fiica dispărută în seara zilei de marți, 23 ianuarie

Distribuie acest articol