Coșmarul unei familii din Italia: Copiii obligați să mănânce carne stricată, iar mama tratată ca o sclavă

Un angajat al unui minister din Italia este acuzat că și-a maltratat soția și cele două fiice de 7 și 9 ani ale femeii. Timp de trei ani, soția de naționalitate japoneză și fetițele sale au fost supuse unui tratament inuman. Bărbatul a folosit împotriva lor pedepse corporale, umilințe și insulte verbale, precizează La Repubblica.

Istoria s-a petrecut într-un cartier bogat din Roma, bărbatul este un angajat al unui minister, cu o poziție bună și cu un titlu de studiu respectabil. În familie, însă, se comporta ca un monstru.

El obliga fetițele să mănânce carne stricată ca pedeapsă sau le lăsa flămânde, iar uneori le obliga să intre îmbrăcate sub duș.

Pentru a-și umili soția, bărbatul scuipa pe podea, apoi îi ordona să curețe și o insulta spunându-i: „Ești o proastă, întoarce-te la Tokyo, parazit-o!” Bătăile erau la ordinea zilei.

Pe data de 22 februarie 2020, după o altă ceartă, bărbatul a prins-o pe soție de un picior, a tras-o lângă fereastră și a amenințat că o aruncă de la etaj.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El și-a înfometat deseori soția și fiicele forțându-le să împartă o portocală și amenințând că le va sparge fața dacă se plâng. De asemenea, i-a interzis soției să-i învețe pe copii limba japoneză amenințând că o va ucide.

În prezent, mama și fetițele sunt asistate de avocatul Carla Quinto și locuiesc într-o structură protejată pusă la dispoziție de serviciile sociale. Coșmarul s-a încheiat, dar experiența traumatică rămâne o rană indelebilă pentru ele.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20