Coșmarul unei românce din Italia, sechestrată și legată de piciorul patului: „Dacă țipi, te omor!”

O româncă în vârstă de 30 de ani a petrecut o noapte de coșmar într-un hotel din Desio (Lombardia), unde a fost bătută, ținută ostatică ore în șir, amenințată și legată cu un cablu strâns în jurul gâtului, de un italian în vârstă de 28 de ani, Michele Gruosso, care a fost arestat de carabinieri.

Tânăra româncă este o prostituată care a acceptat să presteze servicii pentru bărbatul italian. Acesta, însă, a obligat-o să se drogheze cu cocaină, apoi i-a înfășurat în jurul gâtului un cablu de telefon și a legat-o de piciorului patului, amenințând-o: „Dacă țipi, te omor!” Femeia a fost lovită și în momentul eliberării prezenta diverse răni, relatează Corriere della Sera.

Michele Gruosso este un personaj cunoscut forțelor de ordine și opiniei publice italiene, în urma unui caz șocant la care a participat împreună cu mama sa, Daniela Lo Russo, zisă „Lady Coumadin”.

Cei doi, mamă și fiu, au încercat în anul 2016 să-l ucidă pe cel de-al doilea soț al femeii cu doze masive de Coumadin, un medicament anticoagulant utilizat în tratamentul și profilaxia trombozei venoase și a emboliei pulmonare. Medicamentul ar fi trebuit să-i provoace sângerări interne și, prin urmare, o aparentă moarte naturală.

Între timp, mama s-a sinucis în pușcărie, iar fiul a fost condamnat la 12 ani și 8 luni pentru tentativă de omor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Daniela Lo Russo, zisă „Lady Coumadin” și fiul său, Michele Gruosso. Sursa foto: Corriere Milano

În una din serile trecute, însă, se afla în libertate și a solicitat serviciile prostituatei românce, care a petrecut momente de groază, pe care nu le va uita prea ușor.

Ea a fost salvată datorită ajutorului venit de la o prietenă, care practică aceeași meserie. Prietena, îngrijorată de lunga absență a colegei sale care plecase cu un client la un motel, dar care nu mai răspundea la telefon, a anunțat carabinierii.

Ajunși la hotelul respectiv, carabinierii au găsit-o pe româncă în stare de șoc, întinsă pe podea, lângă pat, cu semne evidente de violență pe corp. Conform reconstituirii faptelor, clientul i-a furat două telefoane mobile, a forțat-o să ia cocaină înainte de a consuma actul sexual, i-a strâns un cablu de încărcare a telefonului mobil în jurul gâtului și a amenințat-o cu moartea.

Porțile închisorii s-au deschis din nou pentru Michele Gruosso.