Coșmarul unei românce după ce s-a despărțit de un italian. „Concediaz-o pe românca aia mizerabilă sau îți arunc baraca în aer”

O româncă în vârstă de 46 de ani, rezidentă în localitatea Marta din provincia Viterbo, a trecut prin coșmarul vieții sale după ce s-a despărțit de bărbatul italian cu care a trăit o perioadă în concubinaj. Pe lângă amenințări la adresa conaționalei noastre, bombe plasate în balconul locuinței și constrângerea la un raport intim, italianul de 61 de ani a încercat și să-l intimideze pe angajatorul acesteia pentru a lăsa-o fără loc de muncă.

Cei doi au avut o relație care a durat din 2014 și până la sfârșitul lunii octombrie 2016, scrie TusciaWeb.eu, timp în care românca noastră, mama unui copil minor, a depus de mai multe ori plângere împotriva concubinului italian. Cu toate acestea, cei doi se împăcau în cele din urmă, iar femeia își retrăgea plângerea.

La un moment dat, însă, conaționala noastră a decis să pună capăt relației lor în mod definitiv, iar bărbatul de 61 de ani a început să devină din ce în ce mai agresiv și hărțuitor față de ea.

„Într-o noapte, în care niște persoane au văzut mașina lui lângă casă, mi-a fost furată bicicleta neagră cu două coșuri pe ea, pe care o țineam parcată sub balcon și care era singurul meu mijloc de transport”, a povestit victima la procesul împotriva italianului, care a început marți, 13 aprilie 2021.

Dar acela avea să fie doar începutul coșmarului pentru femeia de 46 de ani, fiindcă în luna ianuarie 2017 și pe 2 aprilie 2018, fostul concubin i-a lăsat niște bombe artizanale pe balconul locuinței de la primul etaj al unei clădiri situată pe viale Trieste din Marta. Pe lângă asta, i-a umplut zidurile de mai multe ori cu fraze jignitoare și i-a desenat organe genitale masculine uriașe pe ele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu o altă ocazie, la sfârșitul lunii februarie 2018, bărbatul italian ar fi profitat de prezența copilului în casă pentru a constrânge-o să întrețină un raport sexual cu el.

„A venit să-și ia lucrurile personale, apoi s-a oprit la cină și a dormit la noi. Mă pusesem pe canapea, dar m-a chemat în pat. Eu m-am dus, spunându-mi că și-așa era ultima oară când o să-l mai văd, sperând că nu va vrea să facem sex. În schimb, a început să-și pună mâinile pe mine și eu, pentru a nu-l trezi pe fiul meu, am îndurat raportul”, a mai spus femeia la proces.

Nici angajatorul româncei, proprietarul unui hotel-restaurant de la lacul din Bolsena, nu a scăpat de hărțuirile fostului concubin. Italianul de 61 de ani l-ar fi amenințat pe patron într-un mod foarte agresiv: „Concediaz-o pe românca aia mizerabilă, altfel îți arunc baraca (referire sarcastică la hotel – n.r.) în aer”, i-ar fi transmis fostul concubin al femeii. Angajatorul româncei n-a stat prea mult pe gânduri și l-a denunțat și el.

Din cele relatate de femeia română reiese că nu ar fi singura victimă a bărbatului, o altă femeie contactând-o pentru a-i spune că și ea a fost agresată de el.

„Mi-a spus că și cu ea s-a comportat la fel și că ar fi lovit-o”, a mai spus românca la proces.

După audiența din tribunal care a avut loc în cursul zilei de ieri, judecata bărbatului italian va continua cu o nouă ședință în data de 19 octombrie a acestui an. Bărbatul italian este apărat de Samuele De Santis, în timp ce din partea Parchetului se ocupă de caz procurorul Paola Conti.