Costinel a dispărut în Italia la numai două zile de la sosirea din România, familia este îngrijorată

Costinel Munteanu, cetățean român angajat la o societate agricolă din localitatea Ronco All’Adige, din provincia Verona, a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă.

Conaționalul nostru a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție, în data de 10 august, pentru a lucra la societatea agricolă Trestini. Bărbatul locuia alături de nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni a dispărut din senin de la locul de muncă. Costinel se pare că a plecat de la muncă în jurul orei 13 și de atunci nu se mai știe nimic de el, iar familia sa este îngrijorată că s-ar putea afla într-o situație dificilă, în stare confuzională.

Costinel Munteanu, 41 de ani, dispărut de 11 zile în Italia. Fotografie cu ochelari în stânga și fără ochelari în dreapta

Costinel Munteanu are 41 de ani, 1,65 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten și în momentul dispariției era îmbrăcat cu un tricou roșu, pantaloni scurți de culoare albastră și încălțăminte sportivă de culoare gri. Nu vorbește limba italiană, ci doar limba română și spaniolă.

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la 112 sau să contacteze echipa emisiunii italiene „Chi L’Ha Visto?” la numărul de telefon 068262.

  • Distribuie în limba română (Sursa Rotalianul): Distribuie
  • Distribuie în limba italiană (Sursa Chi L’Ha Visto?): Distribuie