Cremona – tânără badantă română hărțuită de fostul iubit italian. Apoi îi fură mașina și se dă drept polițist

Un bărbat italian originar din Napoli, în vârstă de 50 de ani, a fost denunțat zilele trecute de fosta sa iubită, o tânără femeie română, după ce acesta a urmărit-o și i-a furat mașina.

Totul a început la jumătatea lunii iulie, scrie ziarul Giornale di Treviglio, când femeia se afla la locul de muncă. Bărbatul italian, care probabil o urmărea pe conaționala noastră în acea zi, folosind o cheie de rezervă pe care acesta o păstrase de când cei doi erau împreună, a pătruns în automobilul Audi A3 al femeii, parcat în zonă, și a plecat cu mașina acesteia.

Când femeia română a ieșit de la locul de muncă și a observat că mașina sa dispăruse a sunat imediat autoritățile iar un martor care-l văzuse pe bărbatul italian plecând cu mașina conaționalei noastre din parcare, l-a descris carabinierilor pe autorul furtului. Mai mult, tot în fața carabinierilor, martorul l-a recunoscut pe bărbatul italian, dintr-o poză pe care femeia română i-a arătat-o pe telefon, ca fiind cel care a plecat cu automobilul Audi A3.

În acel moment, femeia a mărturisit carabinierilor că bărbatul italian o persecuta de mai mult timp, că o urmărea chiar și unde locuiește și cu câteva zile înainte de acest eveniment conaționala noastră a chemat carabinierii, înfricoșată, fiindcă bărbatul italian se prezenta în fața casei sale în timpul nopții și o hărțuia.

Mașina femeii a fost găsită de carabinieri parcată la mică distanță de casa bărbatului italian care, abordat fiind de anchetatori, s-a prezentat ca fiind polițist. În urma inspecției în locuința bărbatului, carabinierii au găsit câteva legitimații false de la un fel de „poliție privată” și de la Ministerul Apărării din Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul de 50 de ani a fost denunțat, așadar, pentru furt, substituire de persoană și posesie ilegală de legitimații de poliție. În privința hărțuirii asupra femeii românce, se pare că bărbatul a scăpat, de această dată, doar cu o avertizare oficială din partea polițiștilor.

@rotalianul