Crimă teribilă în Italia: o româncă a fost ucisă de soțul italian în fața celor 3 copii ai lor

O femeie română în vârstă de 39 de ani a murit în seara zilei de vineri, 8 mai, după ce a fost înjunghiată de soțul italian în fața celor trei copii ai lor. S-a întâmplat la Milzano, între Milano și Cremona. Soțul în vârstă de 40 de ani a fost arestat, informează Brescia Today.

Alarma a fost dată chiar de primarul localității, care a auzit țipetele disperate ale femeii. Soțul ei, pe nume Luca Lupi, a ucis-o lovind-o de mai multe ori cu un cuțit. Cei trei copii cu vârste între 3 și 15 ani au asistat la moartea mamei lor.

Primarul satului, Massimo Giustiziero, era pe bicicletă și trecea prin fața casei familiei de pe strada Usignolo, în jurul orei 21:30, când a auzit țipetele femeii. A intrat în locuință și a găsit-o pe fiica mai mare a cuplului plină de sânge pe haine și care cerea ajutor.

Autorul crimei s-a predat carabinierilor companiei Verolanuova sosiți imediat la fața locului. Luca Lupi a fost arestat și va fi interogat astăzi de magistrați. El este acuzat de infracțiunea de omor calificat.

Româncă ucisă de soțul italian în fața celor 3 copii ai lor. Foto: Giornale di Brescia
@rotalianul