Crina Vasilovici, tânara româncă dispărută din Ravenna, ar fi câștigat 5.000 de euro într-un bar cu două săptămâni înainte

Crina Vasilovici, tânără română de 30 de ani, mamă a două fete, a dispărut din senin în seara zilei de marți, 23 ianuarie 2018, din zona San Zaccaria a localității Ravenna și de atunci familia și cunoștințele nu mai știu nimic de ea.

Dispariția sa a fost făcută publică de mama Crinei, Maria, care în data de 29 ianuarie 2018, a publicat la ora 1.18 din noapte un apel pe Facebook prin care ruga prietenii să distribuie imaginea Crinei și să o ajute să o găsească pe fiica sa.

Ulterior, Maria s-a prezentat și la carabinieri, unde a denunțat în mod oficial dispariția Crinei, fiind invitată astăzi și în cadrul emisiunii „La vita in diretta” de pe postul de televiziune Rai 1.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit corespondentei emisiunii, care a investigat asupra cazului, Crina ar fi câștigat în urmă cu două săptămâni circa 5.000 de euro într-un bar din Ravenna pe care obișnuia să-l frecventeze și de atunci nu a mai fost văzută pe acolo, așa cum a declarat barmanița care lucrează în barul respectiv.

O altă femeie, proprietara unei tutungerii din zonă, a declarat că a văzut-o pe Crina cu câteva zile înainte de dispariția sa: „A cerut să-i activez o cartelă telefonică dar nu am putut să o fac fiindcă voia un operator pe care eu nu-l am. Apoi a vorbit la telefon cu un bărbat și a plecat fără a activa nicio cartelă”, spune proprietara.

Aceste detalii, plus un schimb de mesaje pe care anchetatorii l-au descoperit între ea și o prietenă de încredere, relatează site-ul Urban Post, ar pune bazele unei teorii conform căreia Crina Vasilovici ar fi plecat de bună voie dar autoritățile nu au dat mai multe detalii și nu exclud nicio posibilitate momentan.

Între timp, mama Crinei, Maria, în lacrimi în fața camerelor de filmat ale emisiunii „La vita in diretta”, spune că acest lucru nu este posibil: „Este imposibil să-ți părăsești copii, o mamă nu face asta”, a spus mama îndurerată.

Potrivit sursei citate, cel care a denunțat inițial dispariția Crinei a fost angajatorul acesteia, Massimo, proprietarul unui han unde conaționala noastră lucra și locuia până la data dispariției. Conform celor declarate de Massimo, Crina l-ar fi contactat în seara zilei de 23 ianuarie 2018:

„La ora 21.00 mi-a trimis un mesaj pentru a mă întreba dacă locuința sa este deschisă, pentru că într-o oră, o oră jumate, s-ar fi întors pentru a-și lua lucrurile. În dimineața următoare am descoperit că nu a mai venit. Am sunat-o pe celular dar era mereu închis.”

Bărbatul a mai declarat, de asemenea, și că nu a văzut-o pe Crina să dea semne că ar fi agitată sau că s-ar afla într-o situație neobișnuită în zilele dinaintea dispariției sale.

Soțul Crinei se află în România, cu cele două fiice ale lor, dar potrivit celor relatate de Urban Post, acesta ar fi trebuit să vină și el în Italia în aceste zile.

Reamintim, în final, că oricine are informații despre această tânără, este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul 3420745068 pentru a intra în contact cu familia Crinei.

Distribuie acest articol