Mama de origine română moartă în Italia în timp ce traversa strada. Organizată o strângere de fonduri

În amintirea femeii de origine română moartă la Verona, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, s-a organizat o strângere de fonduri unde cei care au posibilitatea sunt invitați să doneze „pentru a ajuta familia și în mod special pe fetița sa”.

Cristina Andrieș, mamă de origine română, și-a pierdut viața la numai 39 de ani, joi, 22 aprilie, în urma unui accident pe Via dell’Esperanto.

Cristina traversa strada pe trecerea de pietoni, în preajma școlii Ariosto, ea mergea să își ia fiica în vârstă de 10 ani de la cursuri când un autoturism Suzuki Swift, condus de un bărbat de 38 de ani, a lovit-o în plin. A murit la puțin timp după ce a fost dusă la spital, rănile suferite nu i-au dat nicio șansă de salvare.

Informația inițială, conform căreia fetița se afla cu mama ei în momentul accidentului nu este reală, Cristina era în drum spre școală când s-a produs tragedia.

Moartea Cristinei Andrieș a provocat multă durere și tristețe, nu doar în sufletul familiarilor săi, ci și în cel al prietenilor și cunoscuților. „Am văzut-o pe Cristina murind sub ochii mei – a declarat o prietenă conform publicației L’Arena – nu voi putea niciodată să-mi scot imaginea din cap. Ceea ce s-a întâmplat este prea dureros.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost organizată o strângere de fonduri online pentru a ajuta familia în aceste momente deosebit de grele „și îndeosebi fetița”, transmit cei care au inițiat acțiunea caritabilă. O fetiță care își aștepta mama ca să o ia de la școală, o mamă care nu a ajuns atunci și nu va mai ajunge niciodată. O traumă cu care copila va trebui să trăiască toată viața sa.

Accidentul a reaprins furia locuitorilor din zonă, care au semnalat de mult timp pericolul pe care îl reprezintă porțiunea de stradă din preajma școlii respective. „Sunt motociclete și mașini care circulă cu 100 de km/oră pe strada din fața școlii, trebuie neapărat să se facă ceva, așa nu se mai poate. În 36 de ani de când sunt aici am văzut murind 5 sau 6 persoane, una aici, una un pic mai încolo, una dincolo… ” a spus proprietarul unui restaurant alăturat străzii unde românca Cristina Andrieș și-a pierdut viața. Pentru donații accesați linkul: https://www.gofundme.com/f/raccolta-fondi-per-la-figlia-di-cristina-andreis

@rotalianul