Cu bani trimiși de fiul său din străinătate, o pensionară din România a renovat singură scara blocului în care locuiește

Ce-i al nostru e al nostru și nimeni nu ne poate contrazice! Femeile române sunt harnice, gospodine și cu inițiativă. O dovedește din plin o femeie pensionară din România, care cu bani trimiși de către fiul ei aflat la muncă în străinătate a renovat de una singură scara blocului în care locuiește de ani buni, relatează adevărul.ro.

Enervată de peisajul dezolant din scara blocului din Târgu-Jiu, cu pereţi scrijeliţi, zugrăveală veche şi uşa la intrare grea din metal, Tomiţa Dalidis s-a gândit să se implice. Deşi este pensionară, doamna Dalidis i-a cerut bani băiatului plecat în străinătate, stabilit în Suedia, şi a început lucrările de înfrumuseţare în interiorul scării de bloc.

Muncitorii au reuşit până acum să schimbe uşa de la intrare cu una din PVC, să înlocuiască geamurile sparte, să zugrăvească scara blocului şi să amenajeze uscătoria folosită de toţi vecinii. În total, lucrări de aproape 1000 de euro.

Sunt, însă, şi locatari nemulţumiţi de iniţiativa vecinei lor. Poliţia i-a bătut la uşă şi a amendat-o cu 200 de lei. Muncitorii ar fi deranjat unul dintre locatari, angajat al Poliţiei Rutiere, aşa că bătrâna a fost sancţionată pentru tulburarea liniştii publice.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deşi dezamăgită, Tomița Dalidis a plătit amenda dar va continua şi lucrările.