Cuplu cu o diferență de vârstă de aproape 40 de ani, înfruntă critici și prejudecăți: „Iubirea noastră e reală”

Un cuplu american cu o diferență de vârstă de 39 de ani, își apără relația împotriva criticilor de pe rețelele de socializare, relatează The Sun.

Willow și David, din Statele Unite ale Americii, au devenit subiectul discuțiilor pe rețelele sociale din cauza diferenței semnificative de vârstă dintre ei – 39 de ani.

Willow, în vârstă de 23 de ani, și David, de 62 de ani, și-au împărtășit povestea lor de dragoste neobișnuită, apărându-și relația în fața criticilor.

Cei doi s-au cunoscut pe Tinder și în ciuda scurtei perioade de timp de când sunt împreună, relația lor a evoluat rapid, ajungând chiar la logodnă.

Tânăra poartă deja un inel impozant cu diamant, semn al angajamentului lor. Ea muziciană și el dezvoltator imobiliar, cunoscut precum „cowboy” în online, împărtășesc frecvent pe rețelele sociale momente din viața lor, inclusiv o vacanță recentă în Bahamas.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Relația lor nu a scăpat de critici, mulți utilizatori acuzând-o pe Willow că este cu David doar pentru banii lui.

Ea insistă, însă, că atracția dintre ei nu are legătură cu aspectele materiale. Willow susține că nu știa ce profesie are David sau cât câștigă atunci când s-au decis să fie împreună.

„Nu am vrut să fiu influențată de vreun factor extern. Am vrut să-l cunosc ca persoană mai întâi…”, a explicat ea.

David, de asemenea, a avut inițial îngrijorări legate de diferența de vârstă, temându-se că Willow ar putea fi prea tânără pentru el. Aceste preocupări au fost anihilate după ce a cunoscut-o pe mama lui Willow, care este convinsă că cei doi s-au cunoscut într-o viață anterioară, având în vedere cât de bine se înțeleg.

Cuplul, care a mers deja în mai multe vacanțe împreună, plănuiește acum să adopte patru cățeluși și în curând să se căsătorească. Ei intenționează să zboare împreună cu familia și prietenii în Italia, cu un avion privat, pentru ceremonia de nuntă.

photo_2024-01-22_20-03-15
Willow și David. Sursa foto: The Sun

Contul lor de TikTok, @cowboy.and.angel, a acumulat mii de urmăritori, iar reacțiile nu s-au lăsat așteptate.

Comentariile variază de la critici severe la felicitări și încurajări. Un utilizator a scris: „De ce bunicul o îmbrățișează și o sărută pe nepoata sa așa?”, în timp ce un altul a comentat: „Este mișto atâta timp cât amândoi sunteți conștienți că este doar un aranjament.”

„Pariez că dacă nu ar avea banii, ea nu ar fi acolo”, a scris un altul.

- Continuarea după publicitate -

Alții au fost mai optimiști, unul dintre ei adăugând: „Sunteți atât de drăguți împreună…”

În ciuda comentariilor răutăcioase, cuplul alege să ignore criticile și răutățile, deoarece știu că dragostea lor este una reală.

@rotalianul