Cuplu fericit, cu o diferență de 42 de ani. Soția: „Mulți cred că este bunicul meu, dar noi ne iubim”

Diferența de vârstă într-o relație de iubire este un subiect intens discutat și perceput în mod diferit de-a lungul culturilor, generațiilor și a diferitelor contexte individuale.

În unele culturi, diferențele mari de vârstă sunt acceptate și chiar încurajate, în timp ce în altele sunt privite cu scepticism sau dezaprobare. Valorile, normele și așteptările unei societăți pot influența modul în care este percepută această diferență.

Jackie, în vârstă de 28 de ani, originară din Filipine, și Dave, un american în vârstă de 70 de ani, fac valuri pe rețeaua socială TikTok, unde împărtășesc cu milioane de urmăritori momentele lor cotidiene ca soț și soție.

@dave_jackie2818

Have a blessed Sunday everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes

♬ original sound – 😡 TKPNCT_FYTER_DEMONYITA😡

Cu toate acestea, diferența lor de vârstă de 42 de ani a atras atât admirație, cât și scepticism.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Jackie și Dave sunt însă hotărâți să demonstreze că dragostea lor este autentică și profundă.

Cuplul, care și-a documentat povestea de iubire pe TikTok, s-a cunoscut pe un site de matrimoniale, cu Dave făcând primul pas, așa cum menționează și publicația Mirror.

Prima lor întâlnire a fost un succes și Dave a continuat să o curteze pe Jackie până când a decis să o ceară în căsătorie și să o aducă în Statele Unite alături de el.

Cu toate acestea, chiar dacă povestea lor de dragoste a atras o mulțime de fani și admiratori, există și cei care pun la îndoială sinceritatea relației. Pe rețelele sociale, comentariile variază de la scepticism la sarcasm:

„Și se mai spune că banii nu pot cumpăra dragostea”, observă un utilizator. „Atât de drăguț cum ai grijă de bunicul tău!”, glumește un altul. În timp ce un al treilea afirmă categoric: „Ești o bună actriță.”

Răspunzând criticilor, Jackie afirmă cu hotărâre: „Mulți îl consideră pe Dave ca sponsorul meu și pe mine ca pe cineva care caută un permis de ședere în SUA. Dar aceste comentarii nu mă rănesc, pentru că nu sunt adevărate.”

@dave_jackie2818

I love you to the moon and back #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference

♬ I Get to Love You – Acoustic – Mysha Didi

De-a lungul timpului, societatea a asistat la numeroase relații în care diferența de vârstă a fost considerabilă, și în ciuda scepticismului, multe dintre acestea au dovedit că dragostea poate înflori indiferent de anii care îi despart pe parteneri.

Ceea ce este esențial în orice relație este respectul reciproc, dragostea și dorința de a construi o legătură solidă.

Fiecare cuplu este unic și ceea ce funcționează pentru unii s-ar putea să nu funcționeze pentru alții. Diferența de vârstă poate fi doar unul dintre numeroșii factori care influențează dinamica unei relații.

Pentru Jackie și Dave, provocarea este să demonstreze că iubirea lor depășește orice prejudecată și că aceasta este reală și durabilă.

Distribuie acest articol