Un cuplu a încercat să-și abandoneze bebelușul în aeroport când a aflat că trebuie să plătească bilet și pentru el

Doi părinți care urmau să se urce la bordul unui avion, împreună cu bebelușul lor, au abandonat micuțul pe o bandă de transport a bagajelor și au încercat să efectueze îmbarcarea fără el.

Potrivit ziarului The Jerusalem Post, incidentul s-a petrecut marți, 31 ianuarie 2023, pe aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv, Israel, unde cuplul s-a prezentat pentru a zbura cu un avion Ryanair spre Bruxelles, capitala Belgiei.

În timpul operațiunii de check-in, personalul Ryanair a constatat că cei doi părinți, ambii cu pașapoarte belgiene, aveau bilet rezervat doar pentru ei, nu și pentru bebeluș.

La solicitarea angajaților companiei aeriene de a cumpăra bilet și pentru micuț, părinții au refuzat să plătească și s-au îndepărtat de ghișeu.

La scurt timp însă, s-au apropiat de un alt ghișeu de check-in, care nu era deschis, și au lăsat bebelușul pur și simplu, cu scoică (suportul pentru cărucior) cu tot, pe banda care este folosită pentru transportarea bagajelor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cuplul s-a dus apoi la ghișeul pentru controlul pașapoartelor și s-a așezat la coadă, aparent încercând să efectueze îmbarcarea în avion fără copil.

Personalul companiei aeriene a privit șocat întreaga scenă și le-a cerut apoi celor doi părinți să se întoarcă la copilul lor, în timp ce alerta poliția și agenții de securitate cu privire la tentativa de abandon a cuplului.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”, a declarat, pentru presa locală, managerul Ryanair din aeroportul Tel-Aviv.

Polițiștii i-au reținut pe părinții belgieni pentru interogatorii, iar ceea ce s-a întâmplat ulterior nu a fost făcut public până la această oră.