Curs gratuit în Italia pentru badante și menajere, cu posibilitatea de înscriere în Registrul Național Unic Ebincolf

Începând cu data de 13 iulie, va începe la Bovolone, provincia Verona, un curs gratuit de formare pentru îngrijitoare și menajere. Cursul va oferi acces la examenul de certificare pentru înscrierea în Registrul Național Unic Ebincolf (Albo Nazionale Unico Ebincolf).

Obiectivul cursului este cel de a profesionaliza pe cei care lucrează deja și pentru a-i pregăti pe cei care și-ar dori să facă aceste activități, menționează TgVerona. Cursul este gratuit și va avea loc la Bovolone, la Palazzo Salvi (în Piazza Costituzione, 1) și la Centrul Recreativ din Canton Caltrane (în via Salvatore Quasimodo, 74).

La finalul cursului se va elibera un certificat de participare, cu posibilitatea de înscriere la examenul de certificare recunoscut la nivel national.

Toate informațiile despre înscrieri pot fi solicitate de la secretariatul Acli Verona: tel. 045.9275000; e-mail: segreteria@acliverona.it.

Cererile de înscriere se primesc până luni, 11 iulie, prin e-mail la adresa: segreteria@acliverona.it sau în persoană, joi, 7 iulie, între orele 15.00 și 17.00, la ACLI din Bovolone în Via Giuseppe Garibaldi, 23.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cursul este promovat de Biroul de Asistență pentru Familie al Sectorului 3 Legnago – Azienda ULSS 9 Scaligera, cu sprijinul organizațional al ACLI Verona, al Nuova Collaborazione (Asociația Națională a Angajatorilor Domestici) și al Promos.