Dănuț Tapîrjan a dispărut fără urmă în Italia. Acasă îl așteaptă soția și doi copii minori

O familie de români din Cătăuți, județul Vrancea, o soție cu doi copii minori, au semnalat autorităților dispariția soțului și a tatălui lor de care nu mai știu nimic de la jumătatea lunii iunie. Dănuț Tapîrjan are 46 de ani și a dispărut din zona provinciei Teramo în data de 16.06.2019, în ziua când și-a dat demisia de la ultimul loc de muncă. În Italia a lucrat până în luna martie ca păstor, iar apoi ca muncitor într-o fermă pomicolă.

Soția bărbatului ne-a mărturisit la telefon: „Era de mult în Italia, muncea pe unde găsea și ne trimitea bani acasă. Am făcut plângere la poliție cu dispariția lui, de șapte săptămâni nu mai știu nimic de el.”

„Eu știu doar că patronul cică nu îl mai plătise de două sau trei luni”, ne-a spus și o cunoștință a familiei. „Pe data de 16.06.2019 s-a certat cu patronul și a plecat de acolo pe jos, am înțeles că era o zonă împădurită. Și-a sunat soția și a spus ca s-a certat cu ei și a plecat și de atunci nu a mai știut nimic de el, nu i-a mai sunat nici telefonul. E închis.”

În schimb, soția ne-a spus că da, la început telefonul soțului său era închis, dar săptămâna trecută a sunat de două, trei ori și nimeni nu a răspuns. Avem informații că și frații bărbatului au sunat pe telefonul acestuia, fără ca cineva să le răspundă.

Dănuț Tapîrjan are 46 de ani, 1.80 m înălțime, păr șaten, ochi căprui. Oricine l-a văzut după data de 16 iunie sau are informații despre dumnealui, este rugat să ne contacteze cu un mesaj pe pagina Rotalianul – Revista românului din Italia sau la adresa de email: contact@rotalianul.com. Acasă, la Cătăuți, îl așteaptă o soție îngrijorată și doi copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Dănuț Tăpîrjan, 46 de ani, 1.80 m înălțime, păr șaten, ochi căprui. Dispărut din Italia la 16 iunie, 2019