Europarlamentar, de ce emigrează românii: „La noi nu e război dar avem PSD”. Comparație între emigranții români și sirieni

Deputatul european Siegfried Mureşan s-a arătat nemulţumit de prestaţia celor de la putere și acuză guvernele PSD că ar purta principala vină că românii pleacă din România ca dintr-o ţară aflată în război.

Anul trecut au emigrat mai mulţi români în Germania decât sirieni

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, că pe parcursul anului trecut numărul românilor care au emigrat în Germania a fost mai mare decât cel al sirienilor, o țară aflată în război.

„Prim-ministrul Dăncilă spunea în Parlamentul European că românii iubesc Guvernul. În realitate, din „dragoste” pentru Guvern, anul trecut au emigrat mai mulţi români în Germania decât sirieni, în condiţiile în care Siria este în război de 7 ani. În România nu este război, dar avem Partidul Social Democrat, care a guvernat în 5 din ultimii 6 ani şi cea mai lungă perioadă de la revoluţie încoace”, scrie Siegfried Mureşan.

Guvernele PSD poartă principala vină că românii pleacă din România ca dintr-o ţară aflată în război, afirmă europarlamentarul în textul publicat:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Românii nu vor iubi niciodată un Guvern care îi determină să plece din propria ţară, ci vor iubi Guvernul care va crea locuri de muncă plătite ca în Germania, şcoli şi spitale dotate ca în Germania şi autostrăzi ca în Germania”, a subliniat Siegfried Mureşan, care a postat graficul din postarea de mai jos.

Prim-ministrul Dăncilă spunea în Parlamentul European că românii iubesc Guvernul. În realitate, din „dragoste” pentru…

Posted by Siegfried Muresan on Tuesday, 16 October 2018

Distribuie acest articol