De la badantă în Italia, la milionară în Moldova. Viorica a câștigat 4 milioane de lei la Loteria Națională

O moldoveancă din orașul Leova a trăit o schimbare de destin neașteptată, transformându-se peste noapte din badantă în milionară (în lei moldovenești).

Viorica Cojocar, o femeie care a dedicat 15 ani din viața sa muncii de îngrijitoare în Italia, a câștigat în Republica Moldova suma de 4.000.000 de lei (200.000 de euro) la Loteria Națională, marcând cel mai mare câștig din istoria acestei instituții, relatează Jurnal.md.

Femeia, care se întorsese recent în Moldova pentru a rezolva niște probleme urgente, a povestit momentul când a aflat că este câștigătoarea premiului mare:

„Am cumpărat biletul de la o benzinărie din Leova. Inițial am văzut că scrie doar ‘participare la TV’.

Abia mai târziu am realizat că lângă cifra 7 (simbolul jocului Șeptarul de aur) era suma de 4 milioane de lei. Am început să plâng de fericire”, a declarat ea pentru Loteria Națională.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Viorica a sunat-o imediat pe una dintre fiicele sale, care o înlocuia la locul de muncă din Italia. Fata nu a înțeles inițial de ce plângea mama sa:

„Nu mă puteam opri din plâns, dar printre lacrimi am reușit să-i spun să nu se sperie, pentru că plâng de fericire – am câștigat 4 000 000 de lei! Am băgat fata în sperieți, dar apoi a început și ea să plângă de bucurie”, a povestit femeia.

Captură de ecran 2023-11-29 155251
Viorica Cojocar. Sursa foto: Jurnal.md

Vestea câștigului i-a schimbat viața, permițându-i să renunțe la munca de badantă și să se întoarcă acasă, lângă familia sa:

„Îmi voi închide creditele, le voi ajuta pe fetele mele, îmi voi cumpăra o mașină nouă”, a spus ea, descriind planurile sale de viitor.

- Continuarea după publicitate -

În ciuda câștigului, Viorica nu uită de Italia, locul care i-a fost casă pentru atâția ani. „Voi reveni în Italia, dar doar în vacanță”, a adăugat ea cu un zâmbet.

Această poveste uimitoare demonstrează cum viața poate lua întorsături neașteptate și cât de mult pot schimba norocul și speranța destinul cuiva.

@rotalianul