Tânăra de naționalitate română spune că nu este ea Denise Pipitone. „Voi face testul ADN”

„Singurul lucru pe care pot să-l spun că îl am la fel ca Denise este numele. Dar nu am făcut vreodată o legătură între povestea ei și a mea.”

Declarația îi aparține tinerei de naționalitate română, Denisa Elena – 19 ani, care a vorbit marți, 11 mai 2021, în fața camerelor de luat vederi ale emisiunii „Pomeriggio Cinque” referitor la informațiile apărute în presa italiană cu privire la faptul că ea ar fi Denise Pipitone, copila de 4 anișori dispărută din fața casei sale situată în Mazara del Vallo (Sicilia) în anul 2004.

Denisa Elena, românca considerată a fi Denise Pipitone. Foto: quicosenza.it

Un cetățean italian care locuiește Scalea, provincia Cosenza din Calabria, a văzut-o pe româncă în timp ce se plimba cu niște prieteni, conaționali de-ai săi, și a observat imediat o asemănare incredibilă cu fetița dispărută în urmă cu 17 ani.

Carabinierii au decis să investigheze asupra acestei ipoteze și consideră că sunt șanse mari ca tânăra de etnie romă să fie chiar copila dispărută din Italia, în ciuda faptului că vârsta nu coincide.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Denise Pipitone, fetița de 4 ani dispărută din Sicilia în 2004.

„Nu sunt eu Denise Pipitone”, a insistat Denisa Elena care a precizat că este dispusă să se supună testului ADN pentru a confirma acest fapt.

„Va ieși negativ, din punctul meu de vedere este o pierdere de timp fiindcă nu sunt eu. M-am născut în România la data de 4 mai 2002, din părinți români. Am crescut în România până la 7 ani, în 2009 am venit în Italia și am început școala aici”, a adăugat românca.

Pe același subiect: