Descoperire macabră în Italia: Mamă găsită moartă în curte, iar fiul mort în casă de mai multe zile

O descoperire care a îngrozit comunitatea a avut loc la Piancavallo, un sat din comuna Berceto, regiunea Emilia-Romagna, unde o pensionară în vârstă de 90 de ani zăcea moartă în curte, iar fiul său de 55 de ani era mort în casă. Cei doi au fost găsiți decedați de o rudă care a sosit în vizită, relatează Fanpage.

Rita Lucchi și Paolo Armani, mamă și fiu, locuiau într-o casă dintr-o zonă izolată, poate de aceea nimeni nu a observat că bătrâna era moartă în curte de câteva zile, iar în casă era fără viață fiul său.

Trupurile neînsuflețite au fost găsite în după amiaza de miercuri, 15 februarie, de o rudă care a mers să-i viziteze și care s-a trezit în fața unei scene macabre.

Trupul neînsuflețit al bătrânei, care peste câteva luni ar fi împlinit 90 de ani, era întins la pământ, în curtea din fața casei sale, o cabană situată într-o zonă izolată și greu accesibilă. După ce a fost găsită bătrâna, a fost descoperit și corpul fiului său, care era mort în interiorul locuinței.

A fost chemată de urgență ambulanța, dar personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul celor doi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului s-au deplasat și carabinierii, care au efectuat verificări și au pus sub sechestru casa pentru alte constatări care să poată clarifica pe deplin cum s-a produs moartea celor doi, în același timp.

O dramă a singurătății depline în care trăiau Rita Lucchi și Paolo Armani.

Mama și fiul se aflau în dificultate  economică și trăiau doar din mica pensie a femeii care se deplasa cu dificultate. În plus, fiul ei avea și el probleme de sănătate în ultima vreme.

Una dintre ipoteze este că bărbatul s-a simțit rău în timp ce era în casă și că mama ar fi ieșit să ceară ajutor, dar a căzut la pământ, fără să se mai poată ridica. A durat câteva zile până când cineva să le deschidă poarta și să-i găsească pe ambii fără viață.

Procurorul a dispus autopsia trupurilor neînsuflețite.

Distribuie acest articol