Descoperire macabră în Italia: Româncă găsită fără viață în portbagajul mașinii sale. Era moartă de cel puțin 10 zile

Un miros urât și puternic ce provenea dintr-o mașină aflată în parcarea unui supermarket din localitatea Desenzano del Garda (provincia Brescia din Lombardia) a dus la o macabră descoperire în după-amiaza zilei de 14 august 2022.

După ce au simțit mirosul respectiv mai multe zile la rând, în timp ce treceau pe lângă acea mașină, clienții supermarketului au decis să cheme forțele de ordine pentru a efectua ulterioare verificări. Polițiștii au găsit astfel, în portbagajul mașinii, trupul neînsuflețit al unei femeii.

Parcarea în care a fost găsit cadavrul. Foto: bresciatoday.it

Potrivit publicației Prima Biella, victima este de naționalitate română și se numește Violeta Ana Nica, rezidentă în localitatea Biella din provincia cu același nume, situată în regiunea Piemonte. Conaționala noastră era măritată cu un cunoscut antreprenor din localitatea menționată mai sus, mai precizează sursa citată.

Agenții de poliție au fost nevoiți să forțeze încuietoarea portbagajului pentru a vedea ce se află înăuntru. Odată deschis, au descoperit corpul fără viață al româncei, aflat în stare de descompunere. Din primele investigații reiese că decesul a survenit cu cel puțin 10 zile în urmă, timp în care cadavrul a stat închis în portbagajul mașinii, care era parcată sub soarele arzător al verii.

De asemenea, în urma primelor constatări, medicul legist a stabilit că este vorba despre o sinucidere, în ciuda circumstanțelor neobișnuite în care corpul ei a fost găsit. Femeia de 40 de ani ar fi înghițit o cantitate mare de medicamente, spun anchetatorii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform celor declarate de persoanele apropiate victimei, aceasta ar mai fi încercat și în trecut să-și pună capăt zilelor. La data de 29 iulie 2022, familia femeii a denunțat dispariția acesteia la autoritățile locale din Biella (provincia cu același nume din regiunea Piemonte) unde era rezidentă.

Nu este clar însă de ce femeia s-a încuiat singură în portbagajul propriei mașini, așteptându-și sfârșitul, după ce a recurs la extremul gest. Anchetatorii încearcă acum să afle cum și-a petrecut victima ultimele zile din viață pentru a stabili cu exactitate circumstanțele decesului.