Descoperire macabră în Italia, trupul unui bărbat a fost găsit după 5 ani de la deces. Avea la el 9.000 de euro

Trupul mumificat al unui bărbat care era dispărut din 2012 a fost găsit la Genova, în cartierul Cornigliano, în timp ce muncitorii de la Salubritate tăiau buruienile înalte crescute în zonă. Bărbatul era mort de cel puțin 5 ani, iar alături de rămășițele sale au fost găsiți 9.000 de euro în numerar.

Trupul neînsuflețit a zăcut timp de ani de zile în apropierea unei zone traficate.

Descoperirea datează din 23 mai, dar informația nu a fost dată publicității până luni, 20 iunie, deoarece anchetatorii au dorit să păstreze cea mai mare confidențialitate pentru a efectua investigațiile necesare.

Rămășițele corpului uman, descoperite pe via Siffredi, ar aparține unui bărbat care a dispărut în 2012. La acea vreme, sora victimei l-a dat ca persoană dispărută. Femeia a murit însă în 2019. Înainte de dispariție, bărbatul locuia în apartamentul surorii sale, în Piazza Mario Conti. Cadavrul a fost găsit la aproximativ 500 de metri distanță de casa surorii sale.

Potrivit medicului legist, decesul bărbatului ar fi avut loc cu cel puțin 5 ani în urmă și nimeni nu a găsit cadavrul până acum. Înainte de a muri, ar fi trăit câțiva ani pe străzi sau în mașina personală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima avea cu el actele de identitate care au permis identificarea. Analizele de laborator vor stabili perioada exactă a decesului. Investigatorii vor trebui să clarifice și detaliile legate de cei 9.000 de euro în numerar găsiți în apropierea rămășițelor. Nu este exclus ca bărbatul, care dormea în mașină sau pe unde apuca, să fi păstrat toți banii de pensie pe care i-a primit în anii de dinaintea morții sale.

De caz se ocupă procurorul adjunct Giovanni Arena.