Descoperită identitatea femeii găsită moartă pe o plajă din Sicilia. Victima este de cetățenie română și are 40 de ani

Carabinierii din localitatea Spadafora, provincia Messina, au reușit să identifice în aceste ore femeia găsită moartă în această dimineață de 26 iunie 2018 pe o plajă din localitate.

Potrivit presei locale, victima este o femeie de cetățenie română, în vârstă de 40 de ani, domiciliată în localitatea Fondachello di Valdina. În mod oficial, femeia română era șomeră dar se presupune că ar fi lucrat la negru ca îngrijitoare în zona unde locuia, reușind astfel să se întrețină, relatează ziarul La Sicilia.

Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost găsit în jurul orei 7.00 dimineața pe plaja din Spadafora, între două bărci, de către un pescar din zonă care a chemat imediat autoritățile la fața locului. După o primă inspecție din partea medicului legal s-a dedus că femeia română ar fi decedat cu circa 16 ore înainte de a fi găsită iar pe corpul ei nu se observa niciun semn de violență.

Locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al conaționalei noastre în vârstă de 40 de ani. Sursa: Messina Oggi

Carabinierii din Spadafora continuă ancheta și, între timp, se așteaptă și rezultatele de la autopsie, care va fi efectuată în următoarele zile.

@rotalianul