Destin cumplit pentru un român din Italia, a fugit după ce a provocat un accident şi a murit în altul

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 44 de ani, a decedat sâmbătă, 23 iulie, după ce a pierdut controlul scuterului pe care îl conducea și s-a răsturnat într-un șanț de pe strada Fienili din localitatea Roverbella, situată în provincia Mantova (Lombardia), informează Gazzetta di Mantova.

Românul tocmai fugise de la locul unui accident rutier minor, întâmplat pe strada Cisa, din Porto Mantovano, în care acroșase cu scuterul său partea laterală a unei mașini conduse de o femeie. În loc să oprească, românul a accelerat în speranța de a nu fi prins. Nu știa, însă, că dacă ar fi oprit probabil își salva viața.

Femeia care conducea mașina îi făcuse semn să oprească pentru a completa declarația amiabilă care se face în astfel de situații, dar bărbatul a ales să fugă. În acel moment, femeia a sunat la 112 denunțând incidentul și, ulterior, a urmărit scuterul de la o distanță sigură, pentru a-i vedea numărul de înmatriculare.

Rezident de ani de zile în Soave di Porto, conaționalul nostru n-a apucat să ajungă prea departe. Cu puțin timp înainte de ora 21:00, din cauza vitezei excesive cu care se îndepărta de accidentul minor pe care îl provocase, scuterul său a derapat și s-a răsturnat în șanțul ce mărginește strada Fienili.

Sosiți de urgență la fața locului, poliția rutieră, pompierii, și ambulanța de la Soccorso Azzurro n-au mai putut face nimic pentru fugar, deoarece era deja decedat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Foto articol: Stefano Saccani