Destin frânt în Italia: O șoferiță româncă a provocat moartea unui copil de 11 ani

O comunitate întreagă este în stare de șoc, după ce un băiat de numai 11 ani, Francesco Lignola, a murit într-un tragic accident de bicicletă în Marzocca, provincia Ancona, informează Corriere Adriatico.

Din primele informații, copilul a fost lovit de o mașină Volkswagen Passat, condusă de o femeie româncă în vârstă de 41 de ani, rezidentă în aceeași localitate.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 17:00, la intersecția dintre via della Resistenza și via Liguori.

Captură de ecran 2023-09-21 105646
Francesco, 11 ani, decedat după ce a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță româncă

Francesco era pe bicicleta sa mountain bike, când a fost surprins de mașina condusă de șoferița româncă. Conaționala noastră a fost, de asemenea, a fost rănită în impact.

După coliziune, băiatul a fost proiectat pe capota mașinii, după care a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la cap.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicii sosiți la fața locului au încercat să-i salveze viața, dar starea lui Francesco s-a agravat rapid. A fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul din Torrette, dar a murit la scurt timp.

Băiatul a suferit traume grave la cap și la torace, iar pierderea masivă de sânge a agravat situația.

Cauza accidentului ar putea fi o neacordare de prioritate, aspect în curs de investigare de către autoritățile locale. Mașina și bicicleta au fost confiscate pentru examinări ulterioare.

Francesco se mutase recent în zona respectivă împreună cu familia. Era cunoscut ca un copil vesel, petrecându-și timpul cu prietenii săi.

Unul dintre prietenii săi, care a fost martor la tragedie, a rămas nevătămat, dar profund marcat de tragicul eveniment.