Destin tragic pentru un tânăr român din Italia, a murit în timp ce își testa noua motocicletă

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de numai 19 ani, a decedat în noaptea de luni spre marți, 9 noiembrie, într-un accident petrecut în via Del Mazzone, la periferia orașului Caltagirone, provincia Catania din Sicilia.

Tragedia a avut loc în jurul orei 3:30, având ca victimă un român, Eduard Tărnăuceanu, tânăr ce locuia de mai mult timp în orașul Caltagirone, împreună cu familia sa.

Ceea ce trebuia să fie o plimbare obișnuită de noapte, pentru a testa noua sa motocicletă Yamaha 250 CROSS, s-a terminat în cel mai tragic mod posibil. Vehiculul pe două roți s-a izbit de un stâlp de iluminat public, pe via Mazzone.

Eduard, care lucra într-un magazin cu produse de panificație, tocmai terminase tura și a chemat niște prieteni să testeze calitățile noii sale motociclete. În timpul testelor, acesta a intrat cu viteză într-un stâlp de iluminat și a murit pe loc.

Nu este încă lămurită pe deplin dinamica accidentului, a cărui reconstituire este analizată și la această oră de anchetatori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile carabinierilor din Caltagirone sunt în plină desfășurare, pentru a face lumină asupra celor întâmplate. În următoarele ore, dinamica impactului fatal ar putea prinde un contur clar.