Diana, moartă în Italia la numai 21 de ani. „Comunitatea românească a pierdut o fată tânără și frumoasă”

O tânără româncă de numai 21 de ani, a decedat luni, 19 octombrie, la Marcellina, localitatea la porțile Romei. Se numea Dianei și se pare că a fost suferit de o boală gravă, care nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire. „Condoleanțe familiei! Cea mai puternică persoană cunoscută vreodată, nu credeam să cedeze… drum lin spre îngeri, suflet drag!”, a scris cineva pe rețelele de socializare.

Leontina Ionescu, fost consilier local la Primăria din Marcellina, a anunțat vestea care a întristat o comunitate întreagă:

„Comunitatea românească din Marcellina a pierdut o fată tânără și frumoasă pe nume Diana, de doar 21 de ani. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care m-au sunat (cetățeni italieni și români) pentru a întreba dacă pot ajuta în vreun fel familia acestei frumoase fete. Mulțumesc! Vă pot anunța că la magazinul alimentar (peste drum de FARMACIA ROSSETTI), veți găsi o cutie unde puteți lăsa o sumă de bani care apoi va fi dată familiei… Mulțumesc. Drum bun, înger mic. O îmbrățișare imensă pentru familia ta”, a transmis Leontina Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Slujba de înmormântare a avut loc astăzi, marți 20 octombrie, ora 15:00, la Biserica Ortodoxă din Marcellina.

La postarea Leontinei Ionescu sute de români, dar și persoane de naționalitate italiană, și-au exprimat regretul pentru dispariția tinerei fete:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Bunul Dumnezeu s-o odihnească în împărăția sa, iar părinților putere să poată trece peste această grea încercare”, a scris cineva.

„Ciao Diana, buon viaggio tra le stelle” (Ciao Diana, drum bun printre stele), a scris o persoană de origine italiană, iar alta a comentat la postarea respectivă: „…Mio Dio che tragedia. Povera, bellissima ragazza… riposa în pace un abbraccio alla famiglia… (O, Domane, ce tragedie. Biata de ea, ce fată frumoasă… odihnească-se-n pace, o îmbrățișare familiei).