Diana, moartă în Italia pe marginea unei străzi. Era în vacanță și își făcea alergarea de dimineață

Tânăra de numai 23 de ani, găsită moartă în dimineața de luni, 12 septembrie, pe marginea unei șosele din Cassino, provincia Frosinone (Lazio), se numea Diana Maria Zaharie și era din orașul Carei, județul Satu Mare.

Conform publicației Carei News, fata își petrecea vacanța în Italia și ieșise să își facă alergarea de dimineață când un autoturism a lovit-o mortal. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să acorde victimei primul ajutor.

Alarma a fost dată în jurul orei 06:30 de ceilalți participanți la trafic. Diana zăcea la pământ, pe marginea șoselei Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale. La fața locului a sosit o ambulanță, dar personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul tinerei.

Procurorul Emanuele De Franco a dispus autopsia trupului neînsuflețit, care va fi efectuată miercuri, 14 septembrie, de medicul legist Vincenzo Caruso, consultant al Parchetului, care ieri dimineață a făcut cercetări la locul unde a fost găsit cadavrul fetei.

Carabinierii din Cassino lucrează pentru a reconstitui dinamica accidentului și a aduce în fața justiției șoferul responsabil care, până la acest moment, nu a fost găsit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Studentă la a Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Diana Maria Zaharie picta și călătorea prin lume pentru a găsi inspirație. Ea a ajuns la Cassino în ultimele zile și la puțin timp s-a simțit rău. A fost transportată la secția Urgențe a spitalului „Santa Scolastica”, de unde a plecat apoi după ce și-a lăsat efectele personale în holul spitalului, informează La Repubblica.

Carabinierii din Cassino, cu ajutorul Consulatului General al României, au reușit să-i anunțe pe părinții fetei care s-au grăbit să vină în Italia.

@rotalianul