Din nou în atenția presei britanice: doi români din Anglia se filmează în timp ce fură dintr-un supermarket din Anglia.

Două ziare din Anglia, foarte cunoscute în lume, The Sun și Daily Mail, au publicat în data de 29 noiembrie, un video unde doi cetățeni români, foarte probabil de origine romă, se filmează în timp ce fură dintr-un supermarket britanic.

În filmare, unul din cei doi bărbați filmează, în timp ce celălalt bărbat fură și dă lecții despre furat.

”Ori iei, ori nu mai iei. O iei definitiv. Iei stilul ăsta, care ți-l zic eu, ai înțeles?”, explică românul care fură niște dulciuri de ciocolată în fața camerei de filmat.

Mai fac câțiva pași pe lângă raftul cu dulciuri, se opresc din nou și ”profesorul” de furturi din supermarket explică din nou, asigurându-se că nu-l vede nimeni din ceilalți prezenți în supermarket: ”asta ce-i, tată? Ce-i asta? E stilul banana. Banana, eh? Ai înțeles?”.

Și trec la raionul carne, cu speranța că vor putea fura ceva și de acolo, dar sunt descurajați de prezența unei angajate a supermarketului. ”Aici venim mâine să luăm niște carne, pentru că este miliția aici, e femeia asta aici”, și cei doi decid să se îndrepte spre ieșire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În final, bărbatul care filmează cere celuilalt bărbat să lase un mesaj de rămas bun spectatorilor, la care acesta dă următoarea replică: ”Ce să vă zic? Așa se fură, stilul ăsta. Intri pe partea aia, ieși pe partea aia. 1.50 pentru mine, 1.50 pentru tine. Ai înțeles?”

”Să moară familia mea, dacă mai fur vreo două dăți, dacă nu mă duc la pușcărie… ca să știți!”

”O să fie vai de curu’ meu dacă cad pe secția asta aici în Anglia, la pușcărie, o să fiu terminat. O să fie vai de găoaza mea.”, mărturisește bărbatul care  fura în fața camerei.

”Tată, nu veniți aici că-i viața grea. Nu e câinii cu covrigii în coadă”, mai spune același bărbat, apoi cere bărbatului care filmează să oprească filmarea, nu înainte ca acesta din urmă să declare în timp ce se filmează: ”Știi c-o bag pe Facebook?”.

În final, vă prezentăm filmarea preluată de pe site-ul Daily Mail.