Discotecă românească din Italia închisă de autorități. Prea multe scandaluri și nu avea autorizații

O discotecă românească din localitatea italiană Cinisello Balsamo, de lângă Milano, a fost închisă de autorități în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 3 aprilie 2022, din cauza nenumăratelor scandaluri și plângeri depuse de localnici împotriva celor care o gestionau și o frecventau.

Mai mult, informează ziarul italian Il Giorno, președintele asociației culturale, care gestiona discoteca, nu a putut prezenta forțelor de ordine autorizațiile necesare pentru organizarea de spectacole.

Potrivit sursei citate, este vorba despre discoteca „Chef de Chef”, situată pe via Pasteur din Cinisello Balsamo, loc în care forțele de ordine și pompierii au dat buzna sâmbătă noaptea pentru verificări administrative și de siguranță.

În urma controalelor efectuate, anchetatorii au constatat că asociația care gestiona discoteca nu deținea autorizațiile necesare pentru organizarea de spectacole cu publicul și, în plus, băuturi alcoolice erau servite chiar și persoanelor care nu erau membri ai asociației.

Totodată, pompierii au descoperit că discoteca nu respecta normele de siguranță împotriva incendiilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nenumărate plângeri au fost depuse în trecut, de asemenea, de rezidenții din zona în care se află discoteca, deranjați nu numai de numeroasele scandaluri violente pentru care au solicitat în repetate rânduri intervenția forțelor de ordine, dar și pentru daunele provocate mașinilor parcate în apropriere.

Autoritățile au decis astfel să închidă localul, iar președintele asociației a fost denunțat la autoritatea judiciară pentru încălcarea acestor reguli.

De asemenea, forțele de ordine au denunțat și un DJ din discotecă pentru că a prezentat informații personale false, cu privire la identitatea sa, și le-a arătat oamenilor legii un certificat COVID fals.