Dispărut fără urmă în Italia după ce a participat la nunta surorii sale. Anunțul făcut de familie

Clipe de mare îngrijorare într-o familie de români din provincia Imperia (Liguria) în legătură cu dispariția lui Iulian Iancu, în vârstă de 36 de ani, care este de negăsit după 3 zile de căutări intense.

Un anunț făcut de rudele conaționalului nostru în limbile italiană, franceză și germană, privind dispariția sa, a fost publicat pe rețelele de socializare. Cine l-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la 112.

- Continuarea după publicitate -
Anunț privind dispariția românului Iulian Iancu, în limbile italiană, franceză și germană. Cine l-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la 112

Bărbatul a participat duminică, 11 iulie, la nunta surorii sale, în zona localității Ventimiglia, după care a decis să plece acasă de unul singur. Era seara târziu și distanța pe care o avea de parcurs era una extrem de scurtă.

Iulian însă acasă nu a mai ajuns. A dispărut în neant. Nici câinii, nici unitățile de carabinieri și nici voluntarii de la Protecția Civilă nu au reușit încă să îl găsească. Căutările au început de la Camporosso, teritoriul a fost survolat cu drone, dar de românul nostru nici urmă.

Apropiații săi se tem că este posibil ca Iulian să fi decis să se răcorească în mare şi a fost luat de ape sau poate a fost victima unui accident în urma căruia a căzut în mare, scrie Observator news.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Dumnezeu să ne dea tăria să trecem cu bine prin această grea încercare și să te găsim viu si nevătămat frate!”, au scris rudele pe rețelele de socializare.