Dispărut fără urmă în Italia după ce a participat la nunta surorii sale. Anunțul făcut de familie

Clipe de mare îngrijorare într-o familie de români din provincia Imperia (Liguria) în legătură cu dispariția lui Iulian Iancu, în vârstă de 36 de ani, care este de negăsit după 3 zile de căutări intense.

Un anunț făcut de rudele conaționalului nostru în limbile italiană, franceză și germană, privind dispariția sa, a fost publicat pe rețelele de socializare. Cine l-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la 112.

Anunț privind dispariția românului Iulian Iancu, în limbile italiană, franceză și germană. Cine l-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la 112

Bărbatul a participat duminică, 11 iulie, la nunta surorii sale, în zona localității Ventimiglia, după care a decis să plece acasă de unul singur. Era seara târziu și distanța pe care o avea de parcurs era una extrem de scurtă.

Iulian însă acasă nu a mai ajuns. A dispărut în neant. Nici câinii, nici unitățile de carabinieri și nici voluntarii de la Protecția Civilă nu au reușit încă să îl găsească. Căutările au început de la Camporosso, teritoriul a fost survolat cu drone, dar de românul nostru nici urmă.

Apropiații săi se tem că este posibil ca Iulian să fi decis să se răcorească în mare şi a fost luat de ape sau poate a fost victima unui accident în urma căruia a căzut în mare, scrie Observator news.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Dumnezeu să ne dea tăria să trecem cu bine prin această grea încercare și să te găsim viu si nevătămat frate!”, au scris rudele pe rețelele de socializare.