Dispărut în Italia Iftime Chipăilă, cunoscut sub numele de „Silvio”. De 9 luni nu se știe nimic de el

Un bărbat român în vârstă de 62 de ani este dat dispărut în Italia de 9 luni de zile și până în prezent despre el nu sunt niciun fel de informații, susține site-ul Casilina News. Iftime Chipăilă, cunoscut sub numele de „Silvio”, a dispărut din zona Finocchio, de la periferia Romei, la data de 7 noiembrie 2018.

Iftime Chipăilă locuia la Finocchio, o zonă periferică a capitalei italiene, iar din toamna anului trecut, de când și-a făcut pierdute urmele, despre el nu se mai știe nimic, susține sursa citată. Dispariția bărbatului român a fost semnalată încă din luna martie a acestui an și de binecunoscutul progam de televiziune de pe Rai 3, „Chi l’ha visto”, dar nu există încă informații că Iftime ar fi fost găsit.

Căutările continuă și se reamintesc semnalmentele celui dispărut: Iftime Chipăilă avea 62 de ani în momentul dispariției, 1.70 m înălțime, păr grizonat.

Oricine l-a văzut în ultimele luni sau are informații despre unde ar putea fi, este rugat să contacteze Poliția la numărul de telefon 118 sau Carabinierii la 112.

Dispărut în Italia din noiembrie 2018, Iftime Chipăilă, cunoscut sub numele de „Silvio”. Sursa foto: Chi l’ha Visto
Distribuie acest articol