Doi frați din Italia găsiți morți în casă. Cu 5 ani în urmă, un alt frate a murit din cauza unei boli

O scenă tragică a avut loc în apartamentul unei familii din Verona, unde doi frați, Patrizio și Edoardo Baltieri, în vârstă de 28 și 24 de ani, au fost găsiți morți cu răni provocate de o armă de foc.

Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl celor doi tineri. Cu 5 ani în urmă a pierdut un alt fiu, ucis de o boală necruțătoare, precizează La Repubblica.

Unul dintre frați l-a ucis pe celălalt, apoi s-a sinucis

64bd161434420
Patrizio și Edoardo Baltieri

În ce privește moartea celor doi, prima ipoteză a autorităților este aceea a unei omucideri urmate de suicid, deși detaliile tragediei rămân neclare.

Corpul tânărului de 24 de ani a fost găsit în salonul casei, în timp ce fratele mai mare a fost găsit în camera sa, alături de o armă de foc deținută legal de familie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este condusă de Unitatea Mobilă de Poliție, Departamentul General de Informații și Securitate Internă (Digos) și procurorul de serviciu, Carlo Boranga.

Conform celor mai plauzibile ipoteze, Patrizio ar fi tras în fratele său mai mic după o dispută, apoi s-ar fi sinucis.

Incidentul  s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, când au fost auzite trei focuri de armă.

101004489-f09b2725-f0d4-46aa-aa93-7dc9c3f16ea6
Blocul în care s-a produs tragedia. Sursa foto: La Repubblica

Tragedia survine la 5 ani după ce cel mai mare dintre frați, Leo, a murit din cauza unei boli

Pierderea a avut un impact profund asupra întregii familii, în special asupra tatălui. Cu toate acestea, acesta a reușit să se recupereze în timp, datorită sprijinului comunității locale și al parohiei.

Familia Baltieri beneficiază de aprecierea și suportul comunității. Patrizio era student universitar și lucra, în timp ce Edoardo ducea o viață ceva mai „agitată”. Neînțelegerile și disputele erau la ordinea zilei, dar nimic nu presimțea un asemenea deznodământ.

Acum, va fi o adevărată provocare pentru părinți să-și continue viața fără cei trei copiii ai lor, pierduți unul după altul în circumstanțe tragice.

Procurorul ar putea solicita efectuarea unei autopsii pentru a clarifica circumstanțele tragediei.