Doi frați români răpuși de cancer în aceeași zi, unul în Italia, celălalt în România

Un sfârșit de viață îngrozitor pentru doi tineri români care au decedat în aceeași zi, la mii de kilometri distanță unul de altul. Cei doi au murit de cancer, unul în România, iar celălalt în Italia.

Tanti Angi, cum i se spune mamei lor, era la căpătâiul lui Ionel care se stingea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 anişori, Nicolas, rămas acum orfan de tată, scrie Observator.

Bărbatul a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala necruțătoare. Prietenii lui Nicușor au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său și pentru a putea fi înmormântat lângă fratele lui, la Galați.

„Dragi Prieteni, în dimineața zilei de luni când Nicușor Rusu se stingea din viață… familia lui din România plângea trecerea la neființă și a fratelui lui Nicușor, Ionel Rusu și acesta suferind de cancer… Da, în aceeași dimineață, ați citit bine. Nu-mi pot imagina cât de mare e suferința familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în același timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-și ia adio și de la Nicușor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puțin astfel și la ușurarea crizei financiare. Vă transmit recunostința lui Angi Rusu și, totodată, mulțumesc anticipat pentru donațiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, a scris unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI