Doi miri din Italia au fugit fără să plătească meniul pentru 70 de invitați. Căutați de poliție

Un cuplu din Italia, proaspăt căsătorit, a fugit în Germania fără să plătească meniul de nuntă pus la dispoziție de restaurant pentru cei 70 de invitați. Suma se ridică la 8.000 de euro, iar cei doi miri sunt scum căutați de poliție.

Mirele, un constructor în vârstă de 40 de ani din Ferentino, și mireasa, o tânără de 25 de ani, de origine poloneză, dar rezidentă în Roma, au celebrat uniunea lor într-un restaurant tipic situat între Veroli și Boville Ernica, în provincia Frosinone (Lazio).

Detaliile pentru masa nunții fuseseră stabilite cu luni înainte. Meniu-ul, pe bază de pește, fusese preselecționat și testat în prezența viitoarei mirese și a părinților mirelui.

Cu aproximativ 70 de invitați, dintre care mulți au venit din Polonia pentru a sărbători alături de mireasă, festivitatea părea să decurgă fără probleme.

Cuplul a dat un avans de doar câteva sute de euro din totalul facturii de 8.000 de euro, băuturile fiind incluse în această sumă. A fost stabilit ca plata integrală să fie efectuată în ziua de miercuri, imediat după nuntă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, deși mâncarea a fost la înălțimea așteptărilor, proprietarul restaurantului a rămas fără plată. După ce a primit doar avansul din partea mirelui, răspunsurile sale la solicitările de plată au rămas fără răspuns.

Într-un mod surprinzător, s-a aflat că mirele și soția sa au plecat în Germania pentru luna de miere.

Proprietarul restaurantului a încercat să îl contacteze pe bărbatul proaspăt căsătorit, dar apelurile sale au rămas fără răspuns. Nici părinții mirelui nu au oferit informații.

Fără alte opțiuni la îndemână, proprietarul a depus o plângere la carabinieri împotriva mirelui pentru „insolvență frauduloasă”.

Poliția din Ferentino a reușit să dea de urma bărbatului și a descoperit că acesta a zburat cu soția și părinții săi către Frankfurt, Germania.

Este posibil ca aceștia să aibă intenția de a continua călătoria către Polonia pentru a vizita familia miresei.

Investigațiile continuă în timp ce autoritățile încearcă să localizeze cuplul și să recupereze suma datorată.