Doi părinți români din Italia și-au pierdut unicul copil. Florin a murit la numai 8 anișori

Durere și tristețe imensă în sufletele a doi părinți români din Chieuti, provincia Foggia (Puglia), care și-au pierdut în aceste zile unicul lor copil, un băiețel de 8 ani. Florin a început brusc să se simtă rău joi seară, după cină și în câteva ore a murit. Medicii nu au specificat deocamdată cauza exactă decesului, sunt așteptate rezultatele autopsiei, scrie Foggia Today.

Florin era un copil aparent sănătos și nimic nu lăsa de bănuit ceea ce avea să se întâmple. Joi seară, după ce a mâncat, a început deodată să se simtă rău, cu stare de vomă și diaree. În timpul nopții starea băiețelului s-a agravat drastic și părinții, îngrijorați, au chemat salvarea. Personalul sanitar sosit la domiciliul familiei de români nu a mai putut face nimic pentru micuț, acesta decedase cu puțin timp înainte.

Conform presei locale copilul manifestase deja primele simptome cu o seară înainte, dar au dispărut repede și Florin părea că se simte bine.

Corpul neînsuflețit al băiatului a fost dus la spitalul din San Severo în vederea efectuării autopsiei. Medicii spun că există posibilitatea ca Florin să fi suferit o peritonită sau să fi avut o malformație cardiacă, elemente care vor trebui verificate în timpul examinării autoptice.

Copilului i-a fost efectuat și testul post-mortem pentru Covid-19, dar se pare că acesta a rezultat negativ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul