Doi români sunt acuzați în Italia că au tăiat gâtul unui bărbat cu o sticlă spartă

Doi cetățeni de naționalitate română au fost arestați astăzi, luni, 18 iulie, la Artena, o localitate între Roma și Frosinone (Lazio), pentru uciderea unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, găsit mort, cu gâtul tăiat, informează Roma Today.

Cei doi români, un tânăr de 27 de ani și unul de 30 de ani, ambii cu domiciliul în Artena, ar fi avut ieri seară o ceartă cu un bărbat, pe Via di Casa Colonnella, o zonă izolată, greu accesibilă, departe de cele mai aglomerate artere.

În timpul scandalului, românii ar fi spart o sticlă și i-ar fi tăiat gâtul. Investigațiile efectuate de carabinierii companiei Colleferro și de cei de la Departamentul de investigații Frascati, au constatat că victima a fost atacată la aproximativ 700 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul.

Este posibil ca bărbatul, după ce a fost atacat de cei doi români, să fi reușit să se deplaseze pentru o porțiune de drum, căzând apoi la pământ. Trupul a fost găsit într-o baltă de sânge.

Identitatea victimei nu a fost încă stabilită deoarece nu avea niciun act asupra sa, dar se presupune că era originar din Europa de Est, posibil de naționalitate albaneză. Nu există camere de luat vederi în zona în care a avut loc crima.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol