Doi români din Italia au încercat să pună stăpânire pe apartamentul unei bătrâne internată în spital. Arestați în flagrant

Doi cetățeni români au fost arestați la Roma în noaptea de miercuri spre joi, 28 ianuarie 2021, după ce au încercat să pună stăpânire pe apartamentul unei bătrâne despre care știau că era internată în spital de ceva timp. Cineva i-a văzut în timp ce au forțat ușa de la intrare și a alertat forțele de ordine care i-au prins pe cotropitori în flagrant, informează Carabinierii pe site-ul oficial al instituției.

Nu se știe cum, dar cei doi bărbați au aflat că proprietara unui apartament situat în zona Spinaceto din Roma, o pensionară, este internată în spital și nu locuiește nimeni acolo. Cert este că nu au stat prea mult pe gânduri și s-au deplasat la adresa respectivă, pe via Padre Romualdo Formato, înarmați cu instrumente pentru a intra prin efracție în apartamentul pensionarei.

După ce au forțat ușa și au reușit să pătrundă în locuință, infractorii s-au apucat să schimbe imediat încuietoarea pentru a fi siguri că au pus stăpânire completă pe imobil. Între timp, însă, cineva i-a văzut și a sunat la 112 pentru a solicita intervenția carabinierilor.

În scurt timp, la fața locului s-a prezentat o patrulă a carabinierilor din Pomezia care i-a surprins pe cei doi bărbați în flagrant, încercând să schimbe yala ușii pe care tocmai o forțaseră. Militarii i-au identificat pe infractori ca fiind doi bărbați de cetățenie română în vârstă de 53 și 59 de ani.

Cei doi români au fost puși sub arest și conduși în celulele din cazarma carabinierilor în așteptarea procesului prin rit abreviat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI