Doi români arestați în Italia după ce au fost prinși cu 6 iepuri furați în mașină

Doi cetățeni români din Italia, dintre care unul cu antecedente penale, au fost arestați zilele trecute de carabinierii din Corigliano-Rossano, provincia Cosenza, după ce au fost surprinși cu 6 iepuri în mașină a căror proveniență nu au reușit să o demonstreze. În plus, bărbatul care se afla la volan nu avea permis de conducere.

Potrivit publicației Eco dello Jonio, mașina în care se aflau cei doi români a fost oprită în timpul unui control de rutină, iar carabinierii au constatat imediat că șoferul nu avea și nu a avut niciodată un permis de conducere. Pe lângă această constatare, militarii au observat pe bancheta din spate o cușcă în care se aflau 6 exemplare frumoase de iepuri și i-au interogat pe cei doi români în legătură cu proveniența acestora.

Din moment ce niciunul dintre ei nu a reușit să demonstreze legitimitatea posesiei acestor animăluțe, carabinierii au fost nevoiți să-i pună pe amândoi sub arest provizoriu pentru ulterioare investigații.

Nu a trecut mult timp însă și o antreprenoare agricolă din localitate a denunțat furtul celor 6 iepuri, iar aceștia au fost restituiți proprietarei. Cei doi bărbați români, în schimb, au fost denunțați în stare de libertate pentru furt.