Doi români lăudați de italieni pentru gestul lor de Crăciun în favoarea persoanelor vârstnice, singure și nevoiașe

Cei doi soți români care dețin restaurantul „Taverna di Dracula”, din Tivoli (Lazio), revin în acest an de Crăciun cu o inițiativă de caritate în favoarea persoanelor vârstnice nevoiașe, după ce anul trecut, în luna noiembrie, pe parcursul a trei săptămâni au oferit o masă caldă tuturor celor care întâmpinau dificultăți economice.

În acest an, de Crăciun, românii de la „Taverna di Dracula” oferă în ziua de 25 decembrie, între orele 12.30 și 14.30, masa de prânz, în mod gratuit, persoanelor în vârstă, singure și nevoiașe.

„De Crăciun nu veți fi lăsați singuri, va fi o masă de prânz gustoasă, alături de alte persoane”, este mesajul transmis de românii noștri.

O inițiativă de suflet care, așa cum specificam, nu e o noutate pentru proprietarii restaurantului respectiv. Anul trecut, între 10 noiembrie și 3 decembrie, persoanele cu mari probleme economice puteau mânca gratuit la amiază la restaurantul celor doi.

„De ce o facem? Pentru că ne iubim munca și vrem să dăm un mic moment de liniște celor care au cea mai mare nevoie”, au spus ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Taverna di Dracula, restaurant cu specific românesc în Tivoli – Italia

Restaurantul se află la Tivoli, pe via Mauro Macera, la numărul 8.

Postarea celor de la Taverna di Dracula are pe Facebook peste 10 mii de like-uri și sute de comentarii:

„Felicitări, Dumnezeu vă vede! Aș vrea să scriu multe, dar nu pot decât să vă transmit bravo, bravo, bravo”!, a scris un bărbat italian.

„Ce frumos! Sper ca și alții să ia exemplu”, a adăugat o doamnă.

Un alt comentariu: „Vă mulțumim pentru toți acești oameni pe care îi ospitați, suntem mândri de voi. Fiți binecuvântați! Cele mai bune urări vouă și familiilor voastre!”