Doi români dispăruți fără urmă în străinătate. Apelul disperat al copiilor

Doi români care lucrau în Germania sunt dați dispăruți de mai bine de o săptămână, de când nimeni nu a mai reușit să mai ia legătura cu ei. Daniela și Vlad au dispărut în dimineața de sâmbătă, 22 octombrie 2022, din apartamentul în care locuiau împreună cu un coleg, iar de atunci telefoanele lor sunt închise și ei sunt de negăsit. La peste o săptămână de la dispariția lor, copiii femeii lansează un apel disperat la toți cei care i-au văzut în ultimele zile sau au informații despre locul în care s-ar putea afla.

Dispariția lor este extrem de ciudată, deoarece Daniela ținea legătura cu copiii ei și nu-i stătea în fire să aibă telefonul închis pentru o perioadă atât de lungă de timp.

Daniela Florescu și Vlad Antoci lucrau în Germania, la Krefeld, de numai trei săptămâni, la o firmă de coletărie. Ea este din Dâmbovița, iar el din Suceava și aveau o relație împreună. Locuiau cu un coleg și nu aveau niciun fel de probleme, nici acasă și nici la serviciu.

În dimineața zilei de sâmbătă, 22 octombrie, aveau planificat să plece la Rotterdam, în Olanda, la o onomastică, dar acolo nu au mai ajuns. Colegul lor de apartament povestește că atunci când el s-a trezit cei doi nu mai erau în casă și nici mașina lor în parcare.

În jurul orei 9:00, ar fi trimis un mesaj prietenilor din Rotterdam că nu mai pot ajunge pentru că au fost chemați la muncă, ceea ce nu era adevărat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Daniela Florescu și Vlad Antoci dispăruți în Germania. Cine are informații despre unde s-ar putea afla sau i-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la numărul de telefon 0033/0755181543.

Tot în jurul orei 9:00 Daniela a fost sunată de fiica sa și i-a răspuns atunci la telefon că momentan nu putea vorbi. Seara, în jurul orei 20:00, fata i-a trimis un mesaj mamei, iar aceasta i-a răspuns tot în scris că este la muncă. Din nou eronat, pentru că sâmbătă seara nimeni din firma respectivă nu a lucrat. Din acel moment, telefoanele celor doi rezultă închise și nimeni nu mai știe nimic de ei.

Cosmin, fiul Danielei, ne-a spus că a fost sesizată poliția din Germania, Olanda și România, cât și ambasada din Berlin. Daniela și Vlad au dispărut la bordul autoturismului lor, înmatriculat în România cu numerele SV-99-BBT.

Autoturismul Peugeot la bordul căruia a dispărut Daniela Florescu și Vlad Antoci. Cine are informații despre unde s-ar putea afla sau i-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la numărul de telefon 0033/0755181543.

Cine are informații despre unde s-ar putea afla sau i-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la numărul de telefon 0033/0755181543 sau să-l contacteze pe Cosmin Florescu aici, pe pagina Facebook.

@rotalianul