Doi români prinși în Italia cu duba plină de biciclete furate, în valoare de 40.000 de euro

Doi cetățeni români, în vârstă de 23 și 30 de ani, au fost reținuți de către Poliția din Gorizia, regiunea Friuli-Venezia Giulia, în urma unei urmăriri stradale ce a avut loc în apropiere de granița cu Slovenia, relatează Il Gazzettino.

În momentul în care au fost opriți pentru control cei doi se aflau în două vehicule diferite, o dubă și un autoturism, ambele având numere de înmatriculare franceze, care circulau pe autostrada A34, la o distanță mică unul față de celălalt.

Totul a început când polițiștii au semnalat dubei să oprească pentru un control rutier. În loc să se conformeze, șoferul a accelerat brusc, semnalizând cu farurile către celălalt vehicul.

După câțiva kilometri de mers cu manevre periculoase, în încercarea de a evada, șoferul dubei a frânat brusc și a încercat să ajungă la autoturismul care îl aștepta câțiva metri mai în față. Cu toate acestea, polițiștii au reușit să îi prindă pe amândoi.

În dubă au fost găsite 29 de biciclete, inclusiv electrice, și diverse echipamente sportive, în valoare totală de aproximativ 40.000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Majoritatea bicicletelor și echipamentelor se pare că provin dintr-un furt comis cu o zi înainte la o companie franceză cu sediul în Saint Bonnet (Franța).

Sursa foto: Il Gazzettino

Potrivit autorităților, cei doi sunt acuzați de deținere de bunuri furate și rezistență la arestare.

Distribuie acest articol