Doi soți români din Italia s-au certat în barul pe care-l dețin. Ea a chemat poliția, el a pârât-o că are o afacere ilegală

Situație aproape comică între doi soți români din Italia care, în urma unei certe violente avută în interiorul unui bar pe care-l gestionează la Palermo (Sicilia), s-au denunțat unul pe altul la poliție

Ea, fiind cea care a solicitat intervenția forțelor de ordine inițial, l-a denunțat pe soț fiindcă devenise agresiv, în timp ce el, scrie Palermo Today, a pârât-o la poliție că gestionează o afacere ilegală cu haine de firmă contrafăcute.

„Veniți că distruge localul nostru”, le-a spus românca celor de la 112 în după-amiaza zilei de joi, 19 mai 2022, când a sunat pentru a cere ajutor.

Cei doi soți au avut niște discuții aprinse, aparent pe motive de gelozie, iar situația a degenerat imediat și bărbatul român, în vârstă de 51 de ani, care se afla sub influența alcoolului în acel moment, a devenit agresiv și a început să facă ravagii în interiorul barului.

Agenții de poliție interveniți la fața locului au reușit să-l calmeze însă și au stat apoi de vorbă cu cei doi soți români pentru a reconstitui cele întâmplate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul s-a plâns astfel la polițiști că relația lor trece printr-o perioadă dificilă și că are suspiciunea că soția sa – de care este în fază de separare – l-ar fi înșelat. Apoi, cu scopul de a se răzbuna pe ea, bărbatul i-a invitat pe oamenii legii într-o încăpere transformată în spațiu de depozitare pentru a le arăta cu ce se ocupă soția lui, în mod ilegal.

Polițiștii au găsit astfel în acea încăpere zeci de saci plini cu haine marca Nike, Adidas, Givova, Montcler, Umbro, Guess și Kappa, toată marfa rezultând contrafăcută. Românca le-a spus anchetatorilor că a cumpărat hainele contrafăcute niște chinezi, din Catania, și că avea de gând să le vândă pe internet, atât în Italia, cât și în România.

Polițiștii au pus hainele sub sechestru și au deschis o anchetă pentru a verifica aspectele fiscale ale acestei afaceri și o eventuală evaziune fiscală.

@rotalianul