Doi tineri au întreținut relații intime în avion. Pasageră: „A fost dezgustător!”

Un incident neobișnuit și șocant a avut loc pe un zbor al companiei British Airways de la Heathrow la Dublin. În timpul călătoriei, un cuplu a început să întrețină relații intime pe scaunele avionului. Cei doi erau acoperiți doar de o eșarfă.

Farrah, o tânără de 26 de ani care călătorea alături de fratele și mama sa, a filmat incidentul. Ea a declarat conform Daily Express:

„Mă întorceam spre fratele meu pentru că vorbeam cu el și pe scaunele din lateral am sesizat un cuplu care făcea mișcări viguroase. Au continuat timp de 20 de minute.

A fost foarte evident. Au continuat, ceea ce a fost șocant pentru că în avion erau și copii. Era un copil care alerga pe coridor și ar fi putut vedea totul. Sincer, a fost dezgustător.”

photo_2024-05-17_16-54-03

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zborul, fiind unul scurt, era efectuat cu un avion mic, iar scaunele erau foarte apropiate între ele, amplificând astfel starea de disconfort a pasagerilor.

Farrah a menționat că s-a simțit inconfortabil și jenată, mai ales că se afla lângă fratele ei.

„A fost destul de stânjenitor pentru mine să stau lângă fratele meu și să asistăm la așa ceva. Mai aveam aproximativ 38 de minute de zbor când am observat cuplul și, fiind un avion mic, erau foarte aproape de noi. Se acopereau cu o eșarfă, dar era destul de evident, pentru adulți, ce făceau,” a povestit pasagera.

Un purtător de cuvânt al companiei British Airways a comentat incidentul, afirmând:

„Echipajul nostru de cabină nu a fost informat despre nicio problemă la bord. Dacă ar fi fost informați, ar fi luat măsurile adecvate pentru a rezolva situația.”

Pasagerii au rămas șocați și indignați de comportamentul cuplului, considerându-l complet nepotrivit și lipsit de respect față de ceilalți călători, mai ales în prezența copiilor.

Situația atrage atenția asupra comportamentului adecvat în spațiile publice și responsabilitatea de a menține un mediu confortabil și respectuos pentru toți pasagerii.