Doliu într-o familie de români din Italia, copilul lor de 4 ani a murit după ce a căzut de la balcon

O clipă de neatenție a adus mare durere în familia unor părinți români din Caserta, în regiunea Campania. Copilul lor de 4 anișori a căzut de la balcon și a decedat la spitalul din localitate, anunță Caserta News.

Băiețelul se juca sâmbătă după amiază, 4 aprilie, pe balconul de la etajul al patrulea al apartamentului din via Roma, unde locuia împreună cu părinții săi. Într-un moment de neatenție, s-a aplecat prea mult în afară, și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol.

Disperați, părinții au chemat salvarea de la 118 care, escortată de mașina poliției, a transportat corpul micuțului la spitalul din localitate. Ajuns la secția de Urgență a fost imediat intubat, după care medicii au decis să intervină chirurgical în încercarea de a-i salva viața. Operația s-a încheiat în cursul nopții și apoi a început așteptarea. Cu cât ar fi rămas în viață mai multe ore, cu atât existau mai multe șanse pentru copil ca să trăiască.

Dar, în această dimineață, inima micuțului a încetat să mai bată. „Caserta se trezește în Duminica Floriilor, pe lângă criza provocată de coronavirus, cu această veste tragică”, a scris sursa citată.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20