Doru a dispărut în urmă cu un an din Italia, familia îl caută în continuare cu disperare

Traian Doru Duţă, muncitor român din Italia în vârstă de 26 de ani, a dispărut din Torino la începutul lunii septembrie 2018 și de atunci nu se mai știe nimic despre el, spre disperarea familiei sale care face eforturi enorme pentru a-l găsi.

Rudele românului nostru s-au adresat şi programului de televiziune „Chi l’ha visto?” pentru a cere ajutor în găsirea acestuia imediat după dispariție. Tânărul locuia la Torino împreună cu verișoara sa, Maria și cu prietenul acesteia. Doru se pare că și-a făcut bagajele și a plecat la începutul lunii septembrie a anului trecut, atunci când verișoara sa și prietenul ei erau plecați în vacanță în afara Italiei.

Duta Doru Traian este fratele meuVa rog,orcine, orice persoană imi poate da informatii despre el,daca a fost văzut în…

Gepostet von Larisa Maria Duta am Dienstag, 23. Oktober 2018

De atunci a trecut un an de zile aproape și tânărul nostru conațional nu a mai dat absolut niciun semn de viață, iar telefonul său este închis. Niciuna dintre rudele sale nu l-a mai văzut sau auzit de la dispariția sa, dar se știe că Doru avea prieteni în Spania și Marea Britanie și este posibil să fi plecat într-una din acele țări, spun rudele citate de ziarul La Nuova Periferia.

Traian Doru Duță, 26 de ani

Traian Doru Duță este înalt 1,72 metri, are păr negru și ochi căprui, iar ca semn particular, are un tatuaj mare pe antebrațul drept cu o floare, o pasăre și textul în engleză: „I know you’re watching me from heaven (Știu că veghezi asupra mea din Rai)”. De asemenea, înainte de dispariție, Doru își lăsase barbă și îi căzuseră dinți, își mai amintește familia sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Tatuajul lui Doru de pe antebrațul drept

Cine are informații despre conaționalul nostru este rugat să sune la numărul unic de urgență 112 sau la emisiunea „Chi l’ha visto?” la numărul +39 06 643 33 99, ori să scrie un email la 8262@rai.it.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20