Două românce s-au bătut pentru un italian și au ajuns amândouă în fața judecătorului

Două românce rezidente în Italia au ajuns recent în fața judecătorului pentru pace din Avezzano, în Abruzzo, după ce s-au bătut pentru un bărbat italian cu care una dintre ele avea o relație, iar cealaltă a avut o relație cu el în trecut.

Potrivit publicației locale Terre Marsicane, incidentul s-a petrecut la data de 30 decembrie 2018 când una dintre cele două românce, în vârstă de 59 de ani, a trecut prin fața casei fostului ei partener, un bărbat italian de 60 de ani, și s-a oprit pentru a sta de vorbă cu el.

În casa bărbatului însă, se afla o altă femeie, tot româncă, dar în vârstă de 34 de ani, cu care bărbatul de 60 de ani avea o relație în acea perioadă.

Nu le-a trebuit mult celor două femei să se ia la ceartă, iar de la vorbe și până la fapte a durat și mai puțin, acestea ajungând în cele din urmă să se lovească una pe cealaltă.

Conaționalele noastre au fost atât de agresive încât ambele au avut nevoie de o vizită la secția Urgențe în acea zi, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Personalul medical de la spital a alertat carabinierii, iar cele două românce au fost denunțate pentru vătămare corporală.

Acestea au ajuns astfel în fața judecătorului pentru pace Stefano Bona de la Tribunalul din Avezzano, femeia de 59 de ani fiind apărată de avocații Luca e Pasquale Motta, iar cea de 34 de ani apărată de avocatul Mirco Salvati.

Distribuie acest articol